שאלה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/09/2014 | 17:01 | מאת: אחת

שלום ד"ר, האם הסרת בלייזר או ipl באזור בית השחי גורמת שלא יהיה את השחור/ירוק שאחרי הגילוח? התחלתי לשחק באזור המפשעות בכלל לא הייתי שעירה ע"י גילוח וכעת זה זוועה שעווה אני לא מסוגלת כי זה מוריד לי דם. וגילוח גורם לי לגירודים נוראיים לקילוף העור. מצד שני להשאיר זה בעייתי אסטטית ובעיקר גורם לי לשפשת או דלקת בעור. האזור של העור נהיה גם חום! האם יש פתרון או שרק לייזר? נ.ב בקליניקה הפרטית שלך יש טיפולים להסרת שיער? תודה.

14/09/2014 | 14:01 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני לא עוסקת בהסרת שיער. הסיפור כמו שאת מגוללת אותו, כנראה אכן קשור לפיגמנטציה משנית לשילוח. הסרת שיער בלייזר, כנראה תהווה פיתרון טוב לבעיה. אך קחי בחשבון שהפיגמנטציה הזו היא די עמידה ולוקח זמן רב עד שתיעלם. האם את סובלת מעודף משקל? במקרה זה כדאי לעשות גם בדיקת גלוקוז בצום. יש מצבים שבהם נטיה לסכרת מתבטאת בהתכהות מפשעה ובתי שחי.

מנהל פורום מילוי קמטים