אקנה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

28/08/2014 | 11:43 | מאת: מריה

שלום רב, ברצוני לפרגן ולומר ששמך הולך לפנייך.. וכל רופא ומי שעוסק בתחום מפרגן ובגדול לשמך... אני די אובדת עצות ואשמח אם תוכלי לעזור לי... שאגיע למילוי כבר אגיע אלייך.. אבל לפני כן ... העניין הוא כזה יש לי פצעוני אקנה שהחמירו לאחרונה {אני כבת 35+2 } יותר משנה אחרי לידה... ניגשתי ל 2 רופאי עור שנמצאים אצלי באזור האחד המליץ על אנטיביוטיקה מינוציקלין 2כדורים ביום והשני- על ראקוטן 10 מ"ג ולאט לאט לרדת במינון ... אני כרגע לא מתכננת הריון אך לא סיימתי את עניין הילודה מבחינתי.. השאלה היא מה לדעתך נכון לאור הנתונים האקנה במצב פעיל אך לא חמור מאוד- פצעונים בעיקר באזור הלחיים .. האם האנטיביוטיקה תיתן מענה ? שאלה נוספת : {סורי על עומס המלל ... פשוט חייבת את דעתך בעניין} איזה סבון פנים מומלץ ?{ קניתי אקניל ווש - החמיר לי את הפצעונים והפסקתי במיידי } האם יש סבון שאת ממליצה ? ואיזה קרם לחות למרוח מידי בוקר שלא יחמיר לי את האקנה ? הכי טוב שיש מבחינתך המחיר לא חשוב. תודה מראש, כמובן שניפגש בהמשך...

02/09/2014 | 09:49 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני נוהגת לתת מינונים נמוכים של ראוקטן לנשים אחרי גיל 25 שסובלות מאקנה. כשמתכננים הריון, צריך להפסיק את הטיפול חודש קודם לכן. זה טיפול נוח ויעיל מכל טיפול אחר. אם את מתחילה עם רואקוטן, את לא צריכה סבון פנים מיוחד. בכל מקרה אקניל ווש הוא סבון פנים טוב לעור שמן. קרם לחות- אם את מרגישה שהעור יבש, תשתמשי בקרם לחות על בסיס מים. יש לכל חברה קוסמטית גדולה.

03/09/2014 | 11:10 | מאת: מריה

היי , בהמשך לתגובתך , האם האנטיביוטיקה לא עושה את אותה פעולה של הראקוטן ? היא לא תפתור את בעיית האקנה?? תודה מראש,

מנהל פורום מילוי קמטים