חומצה הילארונית פרפקטה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

26/08/2014 | 23:44 | מאת: אורנה

שלום דוקטור אני מתעניינת בהזרקת חומצה הילארונית לפנים , אשמח ליותר פרטים על פרפקטה , 2 חברות שלי עבור טיפול עם פרפקטה אצל רופא והיו מאוד מרוצות , אך עניין הוא אני לא יודעת עד כמה חומצה הילארונית כמו פרפקטה ואחרות בטיחותיות ושאין תופעות לוואי אני בת 43 ואין לי מחלות רקע אודה לעזרתך אורנה

27/08/2014 | 19:33 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אין לי ניסיון אישי עם פרפקטה. זו חומצה היאלורונית שמשאורת להזרקה בישראל. אין לה אישור FDA ואין פרסומים מדעיים עליה.

מנהל פורום מילוי קמטים