עור שמן

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

21/08/2014 | 13:16 | מאת: ענבר

דר לנדאו שלום, בת 28 בעלת עור שמן, טופלתי ברואקוטן במינון נמוך של 40 מג לשבוע. סיימתי לפני כחודשיים. כעת החלו להופיע שוב פצעונים בעור והעור חזר להיות שמן. מבקשת את המלצתך לחומר לייבוש פצעונים יעיל? או שמא הדבר היחיד שיכול לעזור הוא לחזור שוב לרואקוטן? תודה!

27/08/2014 | 19:47 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

את בהחלט יכולה להמשיך ברואקוטן 40 מג' לשבוע, כל עוד אינך מתכננת הריון. אפשרות אחרת היא שימוש בקרם המכיל רטין A, כמו רטויט. אבל גם טיפול זה לא מומלץ בהריון

31/08/2014 | 14:55 | מאת: ענבר

ואם מתוכנן הריון? איזה חומר יעיל לייבוש פצעונים? אשמח לעזרתך. זה נורא מציק לי. תודה רבה ד"ר.

מנהל פורום מילוי קמטים