פיברומיאלגיה והזקת חומצה הילראונית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

15/08/2014 | 11:05 | מאת: אור

היי, אני סובלת מפברומיאלגיה וסטרס בעקבות תאונה. רציתי לעשות עיצוב לסת ולחיים והצערת עור עי הזרקת חומצה הילראונית. רופאת העור שלי אמרה לי שבגלל מחלתי זה מסוכן ולא כדאי. האם זה נכון? ומה האלטרנטיבות? תודה. אור

15/08/2014 | 18:27 | מאת: לירון

שטויות במיץ עגבניות !!! אני חולה בפברומיאלגיה ומוזרקת כבר 5 שנים ואני מוכרחה לציין שרק טוב זה עשה לי לנפש וכמובן למראה

15/08/2014 | 20:01 | מאת: אור

לירון, תודה ! את ממש חמודה שהגבת לי . אני ממש רוצה לעשות זאת . מי כמוך מבין כמה הנפש זקוקה לזריקות עידוד (תרתי משמע..)מה שכתבת מחזק ומעודד. תודה :)

16/08/2014 | 14:34 | מאת: לירון

17/08/2014 | 11:02 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אין שום מניעה לטיפול בזריקות חומצה היאלורונית במקרים של פיברומיאלגיהץ יש לקחת בחשבון שלעתים במצב זה סף הכאב נמוך יותר ולכן חשוב לאלחש את מקום הטיפול היטב לפני הזריקות.

מנהל פורום מילוי קמטים