חומר מילוי נספג מהר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

08/08/2014 | 02:33 | מאת: קרן

ד"ר מרינה שלום, לפני כחודש הזריקו לי בקנולה חומר למילוי שקעים מתחת לעיניים. מה שקרה זה שהמילוי כאילו עבר ללחיים ועדיין חסר מילוי בשקעים שמתחת לעיניים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם הזרקה לא נכונה יכולה לגרום למעבר החומר למקום אחר? האם יכול להיות שהשקעים היו עמוקים מדי ולכן יש צורך בהזרקה נוספת? תודה רבה, קרן

10/08/2014 | 13:29 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

כל הסיבות שהעלת יכולות להיות הסיבות לכך שלא קיבלת סיבה מספקת. יתכן וצריך לשנות את שיטת ההזרקה ודווקא במקרה שלך ללכת על מחט ולא קנולה. ויתכן שפשוט צריך יותר חומר.

מנהל פורום מילוי קמטים