פיגמינטציה לאחר TCA

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

02/08/2014 | 18:57 | מאת: קארין

דר לנדאו שלום, אני עשיתי פילינג TCA בכדי להיפטר לצלקות קלות על הלחיים , ומפיגמינטציה עדינה שנגרמה לי מהשמש. לאחר כשבועיים שלוש מהפילינג החלו להיווצר לי כתמים קשים באזור השפם והמצח ורק הלכו וגדלו , אני חייבת לציין שנשמרתי מהשמש וכאשר אכן הייתי חשופה לשמש זה עם מקדם הגנה 50+ . היום אני כחצי שנה אחרי , החברה שעשיתי בה נתנה לי כפיצוי חמישה טיפולי לייזר שתחילה נראה כי עזרו טישטשו מעט, אבל עכשיו אחרי טיפול רביעי נראה כאילו הכל חזר ויש לי כתמים חומים מובהקים גדולים גם כל השפם, וגם במצח. בחברה אמרו לי שאין מה לעשות בנידון ועליי לחיות עם התוצאות. רציתי לשמוע את דעתך האם קיים סיכוי ודרך להיפטר מהכתמים האלה?! ( אני בת 29 רווקה , לא עברתי לידות , ומשתמשת בנובורינג במקום גלולות , ועליי לציין שלא היתה לי פיגמינטציה לפני באזורים האלה.)

03/08/2014 | 09:58 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

ספק רב אם אוכל לעזור לך. יתכן וההחלטה לבצע פילינג TCA במקרה שלך היתה מוטעת מלכתחילה. ולתקן את הפיגמנטציה על ידי לייזר מוטעת פי כמה. ממליצה שתפני לרופא עור לחפש פיתרון

מנהל פורום מילוי קמטים