שימוש בחומרי מילוי אנטאיס

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

03/08/2014 | 06:46 | מאת: יעל

ד"ר מרינה שלום רב, האם חומרי מילוי של חברת אנטאיס נחשבים טובים לדעתך? שמעתי דעה שהם נספגים מהר יותר מאחרים. תודה רבה יעל

03/08/2014 | 10:02 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

חומרי אנטאיס הצליחו בעולם (תחת מותג בלוטרו) אבל לא כל כך בארץ. אין לי ניסיון אישי ולכן לא יכולה לענות לך לגבי משך זמן ההשפעה

02/01/2015 | 17:10 | מאת: מירב

בלוטרו הוא מוצר באישור הFDA. יש על לבלוטרו מלא מחקרים מדעיים (אמיתיים, לא סתם מאמרי דיעה של רופאים) שדווקא מוכיחים שהיא מחזיקה יותר ואפילו בטוחה יותר ממוצרים אחרים. הרופא בארה"ב הסביר לי שהוא משתמש במוצר כי הוא מיוצר בטכנולוגיה הכי חדישה. לא יודעת מה זה אומר אבל ההזרקה מתחת לעיניים הייתה מושלמת עבורי.

מנהל פורום מילוי קמטים