פיגמנטציה+צלקות אקנה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/07/2014 | 23:14 | מאת: יהלי

שלום רב, בראשית כל מאוד התרשמתי מהפורום וקיבלתי חוות דעת מאוד טובה אודותייך.. רציתי לשאול שאלה: שאלתי השנייה:אני סובלת גם בפיגמנטציה ,רופאת עור בקופת חולים נתנה לי הכנה מיוחדת: HYDROQUINONE 8% +TRETINOIN 0.025% +HYDROCORTISONE האם ההכנה הזאת תפתור את בעיית הפיגמנטציה? האם יש להוסיף עוד חומר שאת חושבת שהוא חיוני? {המליצו לי על ויטמין C וקו'זק אסיד} או שזה מספיק לדעתך? האם ניתן לשלב חומרים אלו עם טיפול לייזר לצלקות אקנה/פיגמנטציה? סליחה על ריבוי השאלות ... ממש חשוב לי לשמוע את דעתך בעניין.. תודה מראש,

21/07/2014 | 08:55 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

תודה על ההמחמאות. לשאלותייך: תלוי באיזה סוג של פיגמנטציה מדובר. אם מדובר במלזמה (פיגמנטציה הורמונלית), יתכן והטיפול שקיבלת יעזור. אם מדובר בפיגמנטציה על רקע אקנה, את זקוקה לריכוזים גבוהים יותר של חומרים פעילים. יתכן גם צורך בשילוב עם פילינג או לייזר. בכל מקרה עליך לדעת שצלקות לא ניתנות למחיקה

מנהל פורום מילוי קמטים