פילינג על סוגיו לאחר טיפול בראוקוטן

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/07/2014 | 18:14 | מאת: גל

שלום ד"ר, אני לאחר טיפול קל בראוקטן (7 חודשים) לא הייתה לי אקנה קשה, אלא ממש נקודתית ולא נעימה.. כעת ברצוני לעבור סוג של פילינג להסרת הכתמים המעטים שנותרו (אין חטטים/צלקות) ולהשגת מראה עור אחיד יותר: מהן האפשרויות העומדות בפני? בתודה , גןל אלו אפשרויות את מציעה בקליניקה הפרטית שלך למקרה המתואר

21/07/2014 | 08:50 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני נוהגת לסיים טיפול ברואקוטן בפילינג קל על בסיס חומצהסליצילית ורטינואית. בדרך כלל דרושים שני טיפולים כדי להביא את העור למראה אחיד וחלק.

מנהל פורום מילוי קמטים