אקנה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/07/2014 | 23:25 | מאת: יובל

היי, אני בת 35 ובשלוש השנים האחרונות לערך יצא לי אקנה בצורה של הצטלקויות על העור..{בנעורתי לא סבלתי מאקנה } עברתי 2 הריונות והשינוים ההורמונלים בהחלט תרמו לעניין זה ופיגמנטציה בפנים. עברתי טיפולי לייזר לצלקות אקנה {3 טיפולים} יש שיפור אך עדיין יש צלקות .. מה ניתן לעשות כדי לקבל מראה אחיד וחלק ללא צלקות?? או לשפר אותם בצורה ניכרת? תודה על תשובתך מראש, יובל

21/07/2014 | 09:19 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לצערי צלקות אקנה אינן ניתנות למחיקה. אני משתמשת בשתי שיטות לטישטוש צלקות אקנה בפנים: לייזר או פילינג. אני מעדיפה להשתמש בסדרה של לייזר במקרים של עור צעיר וצלקות ממוקמות. במקרים של עור מבוגר או צלקות מפשטות על כל הפנים, אני בוחרת בפילינג משולב בשיוף עור. התהליך אגרסיבי יותר, אבל מביא תוצאות משמעותיות יותר.

מנהל פורום מילוי קמטים