קרם הבהרה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

15/07/2014 | 17:53 | מאת: ציפי

שלום לך נאמר לי שאחרי כמה חודשים אסור יותר להשתמש בגליקמן, שזה מדקק יש לי עדיין פיגמנטציה איזה קרמים מותר להשתמש במקום לכל החיים שיישמר התוצאות האם ריטן איי אפשר כל החיים וחומצות למינהם אודה לתשובך המלאה

17/07/2014 | 12:47 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

כמו בכל תחום ברפםואה, גם כאן קיימות דעות שונות. אני נוהגת לתת קליגמן תחת השגחה עד להיעלמות הפיגמנטציה. כמובן שהריכוז משתנה בהתאם לתגובת העור.

18/07/2014 | 13:19 | מאת: אירנה

גם לי עדיין יש פיגמנטציה והבנתי שלמורז יש קרם להבהרת כתמי עור שהוא טבעי ומבוסס על הצמח פוליגונום. האם מותר להשתמש בו ללא חשש?

19/07/2014 | 10:38 | מאת: יעל

רכשתי במרפאה קרם לילה להבהרה מס' 8 - האם צריך לבצע את הטיפול בכל ערב? תוך כמה זמן צפוי לראות את השיפור?

מנהל פורום מילוי קמטים