Miradry גלי מיקרו להזעת יתר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

09/07/2014 | 12:27 | מאת: ענת

שלום, שמעתי שיש טכנולוגיה שנקראת Miradry המטפלת בהזעת יתר , עד כמה המכשיר יעיל ? כמה טיפולים צריך לעשות במכשיר Miradry על מנת להיפטר מתופעת הזעת יתר בבית השחי?

14/07/2014 | 10:50 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הטכולוגיה מבוססת על גלי מיקרוגל השורפים את בלוטות הזיעה. הטיפול רלוונטי רק להזעת יתר בבתי שחי ולא ניתן ליישום בהזעת יתר באזורים אחרים. מדובר בדרך כלל בשני טיפולים בהפרש של 3 חודשים. הטיפול מתבצע תחת הרדמה מקומית ונמשך כשעה. לאחר הטיפול יכולות להיות גבשושיות, נפיחות וירידה בתחושה באזור. תופעות אלה יכולות להימשך עד מספר שבועות. בעקבות הטיפול יכולה להיות הידלדלות שיער בבתי שחי ולעתים נדירות נימול לאורך עצב ביד (נדיר).הטיפול יקר יחסית וזאת לדעתי הסיבה לכך שלמרות שבארצות הברית המכשיר מאושר כב יותר משנתיים, עדיין הטיפול המועדף הוא הזרקת בוטוקס.

מנהל פורום מילוי קמטים