מתיחת העור באמצעות חוטים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

08/07/2014 | 02:12 | מאת: שני

תוכלי לומר לי מה היעילות של השיטה, והאם היא אפקטיבית לאזורים כמו הברכיים והירכיים? האם ישנם רופאים שמשתמשים בשיטה זו גם להרמת שדיים?

08/07/2014 | 09:31 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

ראשית יש סוגים שונים של חוטים ואני משתמשת בהם באינדיקציות שונות. לגבי היעילות- זה לא מחליף ניתוח ולא אף אחת מהשיטות האחרות כמו הזרות או לייזרים, אבל מהווה אמצעי נוסף לשיפור והצערה. לגבי הגוף- אני לא השתכנעתי ביעילות, אבל יכול להיות שאם עושים המון חוטים ואחרי טיפולים רבים, כן ניתו להגיע לתוצאות.

מנהל פורום מילוי קמטים