מיצוק העור

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

06/07/2014 | 00:31 | מאת: יעל

שלום, אני בת 32 1.65 ושוקלת 75. רציתי בבקשה לברר: האם יכול להיות הבדל במיצוק העור והאם יהיו פחות עודפי עור במידה וארד 20 קילו בשנה וחצי לעומת ירידה של 20 קילו ב 10 חודשים? מאוד הייתי רוצה להמנע מניתוחים להסרת עודפי עור... והאם יש משהו שמומלץ למרוח על עור הגוף בזמן תהליך הירידה במשקל מלבד רטין A ושמן נבט החיטה? תודה מראש

07/07/2014 | 09:16 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

מה שעומד לזכותך זה גילך הצעיר, שבו הרקמות יכולות להתכווץ מבלי שישארו עודפי עור שיחייבו ניתוח. כללית- אבל זה לא מתימטיקה ואף אחד לא יוכל להגיד לך מה קצב הירידה המדויק ש"חוסך" השארת עודפי עור.

מנהל פורום מילוי קמטים