הזרקות וחוטים במהלך טיפולי RF

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

05/07/2014 | 22:14 | מאת: גל

שלום ד"ר, רציתי לשאול האם אני יכולה לעבור טיפולי הזרקה של מילוי, בוטוקס ואולי גם חוטים נספגים, במהלך טיפולי RF באזור הפנים. מתוכנן לי טיפול RF אחד פעם בחודש במשך 6 חודשים. תודה רבה לך.

06/07/2014 | 11:19 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

את בהחלט יכולה לשלב בין הטיפולים. גלי רדיו לא פוגעים בחומרי מילוי ובוטוקס, אבל כדאי לעשות את הטיפולים במרווחים של שבועיים- שלושה. לגבי חוטים נספגים- לדעתי Rכ אפילו "מחזק" את התוצאות. לגבי המרווח בין הטיפולים- כנ"ל

06/07/2014 | 13:48 | מאת: גל

ד"ר תודה רבה על התשובה המהירה. רק לא הבנתי למה התכוונת במרווחים של שבועיים שלושה. האם זה המרווח שצריך בין כל טיפול RF לטיפול הזרקות /חוטים או בין טיפול הזרקות/חוטים לטיפול RF, או שניהם? תודה את ממש עוזרת.

מנהל פורום מילוי קמטים