לד"ר לנדאו - עד מתי יתנו לרופאי השיניים למלא קמטים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

05/07/2014 | 15:43 | מאת: שני

עברתי טראומה אצל רופאת שיניים ( לא ידעתי שהיא רופאת שיניים ! ) היא דואגת להסתיר את היותה רופאת שיניים !! היא הזריקה לי רסטילן משהו כ 3 מזרקים ואני ניראית נורא ואיום !!! עד מתי יתנו לרופאי שיניים להזריק לפנים ? אף אחד לא עושה לזה סוף ?

06/07/2014 | 11:21 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

את בוודאי מבינה שאני לא הכתובת להפנות אליה את הטענות. משרד הבריאות קבע את עמדתו, שאין להתיר לרופאי שיניים להזריק בפנים, למעט סביב ובתוך הפה, אך החליט לא לאכוף את החוק. את מוזמנת לפנות למשרד הבריאות

מנהל פורום מילוי קמטים