רואקוטן

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

03/07/2014 | 00:28 | מאת: אלונה

היי ד"ר לנדאו היקרה!, בת 29 לפני עשרה חודשים לקחתי בהמלצתך רואקוטן במינון נמוך של 20 מ"ג במקביל לטיפול פילינג עמוק שעברתי. לפני כחודש וחצי- חודשיים הפסקתי עם הרואקוטן והעור חזר להיות מאוד שומני, עם נטייה לפצעונים. שאלתי היא האם אני יכולה להמשיך במינון הנמוך של הרואקוטן או שמא יש סכנה לזמן הממושך בנטילת הכדור (מדובר בקורס שלישי)? כלומר האם לקחת אותך לפרק זמן ארוך מהווה סכנה? בהנחה שבעתיד אתכנן הריון כמה זמן מראש עליי להפסיק את הטיפול? האם יש טיפול חלופי למניעת שומניות העור? תודה רבה על המענה.

03/07/2014 | 14:36 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני ממליצה שתמשיכי בקוארוטן 2 כדורים בשבוע כדי להקטין את הפרשת השומניות מהבלוטות. יש להפסיק את הטיפול חודש (30 יום) לפהי הכניסה להריון

05/07/2014 | 23:30 | מאת: אלונה

תודה ד"ר לנדאו, אך שאלתי היא אם לא קיימת שום סכנה בנטילה ממושכת של הכדור לאורך זמן? כי למיטב הבנתי הטיפול ברואקוטן ניתן לחצי שנה? האם ניתן לקחת במינון שציינת לאורך זמן?

מנהל פורום מילוי קמטים