ההבדל

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

25/06/2014 | 02:00 | מאת: נעמה

אני מתלבטת לגבי הזרקת חוטים,האם יש לזה באמת אפקט מתיחה, ואם כן מה ההבדל מבחינת האפקטיביות בין חוטי סילואוט לבין מזו חוטים-עם תפסנים, הזרקת חומצה הלרונית לא מתאימה להרמה באיזור הצוואר ולא באיזור קו הלסת. לסיכום-האם החוטים עושים את העבודה ומה ההבדל ביניהם מבחינת האפקט תודה

30/06/2014 | 12:49 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

מזו-חוטים עובדים בעיקר על איכות העור בעוד שסילואט ליפט גורם להרמה של העור. אבל גם הוא לא עושה תוצאה של ניתוח פנים. אם את מחפשת תוצאה משמעותית של הרמה, תחשבי על ניתוח ולא חוטים. י

מנהל פורום מילוי קמטים