בעיה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

24/06/2014 | 07:49 | מאת: אור

שלום לך, יש לי בעיה רק בצד אחד של בית השחי, שיש ריח וזה ממש לא נעים לי. כמובן שאני מקפידה על הגיינה וגילוח ובכל זאת... תמיד שמורידים חולצה יש ריח בצד אחד. אני לא יודעת מה לעשות ואישית אני לא סובלת את ריח הגוף שלי אפילו אם זה קצת ורק אני מרגישה. אני יודעת שזה חידקיים. האם טיפול בהורדת שיער בלייזר או iplיכול לעזור? -אשמח לשמוע אילו שיטות או טיפול אפשר לבצע.

30/06/2014 | 12:46 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

ריח הזיעה נובע מהתרבות החיידקים והפצתו לסביבה קשורה לשיר בבית השחי. שה די משונה שיש ריח רק בצד אחד, יתכן טצפיפות בלוטות הזיעה בצד זה גבוהה יותר (מלידה). כל הסרה של שיער, גם בגילוח תקטין את הריח.

מנהל פורום מילוי קמטים