שלום,

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

23/06/2014 | 23:22 | מאת: אחת

האם אצלך בקליניקה יש גם טיפולי הסרת שיער באפילציה או לייזר? כמו כן רציתי לדעת אם אפשר להגיע בקשר לבעיה בעור הפנים והגוף והאם את מקבלת את חברי קופ"ח כללית או שיש איזהו הסדר שאוכל לבקש. ושאלה אחרונה אפילציה באזור הפטמות 4 שערות זה ממש כואב, אפשר להיפטר בטיפול אחד? אמלה תעזור? מה סוג הכאב חשמלי? תודה לך.

24/06/2014 | 12:07 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לא, אינני עוסקת באפילציה. אני מקבלת חברי קופ"ח מכבי בלבד ובאופן פרטי. אם יש לך ביטוח פרטי או משלים, תוכלי לקבל החזר.

מנהל פורום מילוי קמטים