הזריקו לי חומצה היאלורונית לקמטי הבעה וזה נראה רע

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

22/06/2014 | 23:25 | מאת: סתיו

הזירקו לי חומצה הילאלורונית אצל רופא מוכר ושנחשב לכאורה טוב.. וזה נראה יותר גרוע.. פתאום הקמטים נעשו יותר בולטים יותר גבוהים .. מקודם בקושי ראיתי אותם .. ובכל זאת ביקשתי שיזריקו לי .. טיפה .. הרופא השתמש במזרק , והקמטי ההבעה נראים פתאום גבוהים יותר ופשוט מכוערים.. איך זה יתכן ?

23/06/2014 | 12:54 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אם טופל על ידי רופא טוב ואמין, ממליצה שתפני אליו . יתכן שמדובר בנפיחות תגובתית לאחר טיפול ועלייך פשוט להמתין מעט לקבלת התוצאה הסופית.

מנהל פורום מילוי קמטים