לייזר excimer לסימני מתיחה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

07/06/2014 | 00:39 | מאת: שני

שלום ד"ר לנדאו, תוכלי לתת לי מעט מידע לגביי הלייזר excimer לטיפול בסימני מתיחה? הבנתי שהוא בעצם צובע את הסימנים בצבע הגוף, האם הוא אכן אפקטיבי, ולכמה זמן זה מחזיק? האם את מכירה מישהו בארץ שעושה שימוש בלייזר הזה?

08/06/2014 | 14:27 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

החזרת הפיגמנט לפסי מתיחה באמצעות אקזיימר לייזר נותנת תוצאות בינוניות מינוס ודורשת טיפולים רבים מאוד. זה לפי הספרות המקצועית. לא, אני לא מכירה מישהו שעושה את זה בארץ לסטיריות. יש מספר מכשירים בבתי חולים לטיפול בויטיליגו. נסי באיכילוב.

מנהל פורום מילוי קמטים