קמטוטים וכהות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

23/05/2014 | 12:30 | מאת: קרן

שלום ד"ר לנדאו, האם יש טיפול שיכול לעזור לכהויות מתחת לעיניים וקמטוטים ? האם הדרמה רולר הביתי 0.2 מ"מ יכול להתאים לטיפול בעור הרגיש ממש מתחת לעיניים (זה יכול לגרום לתופעות לוואי כלשהן? פציעת העור וכד'?) (בת 25). תודה

27/05/2014 | 08:59 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

העור סביב העיניים הוא הדק ביותר ולכן מראה את סימני ההזדקנות מוקדם. אני לא ממליצה על שימוש ברולר באזור זה כי זה טראומתי מדי ובכל מקרה לא ניתן להתקרב לעיניים מספיק קרוב. את יכולה לשקול בוטוקס או מילוי.(תלוי במצב)

מנהל פורום מילוי קמטים