פתרונות לשקע בין הגבות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

21/05/2014 | 03:32 | מאת: טל

אילו פתרונות קבועים קיימים לשקע שנוצר מהתכנסות פנימה של עור בצד אחד באזור שבין הגבות (לא מדובר בקמטי הבעה/גיל, אלא אובדן נפח)? האם ניתן להזריק שומן עצמי למילוי השקע שנוצר בין הגבות? אם כן, מהו טווח המחירים המקובל לאזור זה? קראתי לגבי משך הזמן שמחזיקה הזרקת שומן ובכל מקום מופיע מס' אחר: 1, 2-3, 5, +10 שנים. כמה שנים בממוצע זה מחזיק לאחר מספר טיפולים, עפ"י נסיונך?

27/05/2014 | 08:54 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אין פתרונות קבועים לבעיה הזו. באן מדובר בקמט מימיקה חד צדדי או אובדן נפח, כל הפיתרונות הם זמניים. שומן עצתמי באזור זהעלול להיות מסוכן כי יכול לגרם לתסחיף.

מנהל פורום מילוי קמטים