חומצה הילארונית STYLAGE S

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/05/2014 | 16:29 | מאת: רונית

רציתי לדעת לכמה זמן מחזיקה השפעת חומצה הילארונית מסוג STYLAGE S למילוי שקעים מתחת לעיניים . באתר החברה vivacy רשום שההשפעה היא 9-12 חודשים הרופא שעשיתי אצלו מילוי אמר לי בהתחלה 1.5-3 שנים לאחר מכן 3-6 שנים לאחר מכן שמעתי אפילו 7 שנים . אני מבינה שישנם שינויים בין סוגי עור,מין.גיל,כמות החומר המוזרק וכו... אבל בין 9 חודשים ל 7 שנים ההפרש הוא עצום ונשמע מוזר . מהו זמן התפוגה מנסיונך של STYLAGE S במילוי שקעים מתחת לעיניים? תודה

21/05/2014 | 17:07 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני לא עובדת עם סטילאג'. מעבר לעובדה שיש הבדלים אינדיווידואליים במשך ההשפעה של החומרים , יש גם הבדלים בין האזורים השונים בפנים. האזור מתחת לעיניים משמר את התוצאת לזמן ארוך יותר מאשר אזורים אחרים. דרך אגב, כנ"ל גם תופעות הלוואי, אם קורות.

מנהל פורום מילוי קמטים