הבדלים בחומרי מילוי ובמחירים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

19/05/2014 | 07:38 | מאת: ענת

שלום ד"ר מרינה. יש היום הצעות למילוי בחומצה היאלורונית במחיר 500 ש"ח למזרק. לפני כשלוש שנים עברתי מילוי בצידי האף והפה עם חומצה היאלורונית במחיר של 1500 למזרק, התוצאה נשמרה יפה למשך שנה וחצי ואפילו יותר. ואז לפני שנה עברתי אותו מילוי בצידי האף והפה במחיר של 500 ש"ח למזרק ואחרי כחודשיים המצב חזר לקדמותו.שאלתי האם החומר שונה,(יכול להיות מהול במים) או האם הכמות אחרת? אשמח ליותר מידע, בכדי לדעת לבחור טוב יותר בפעם הבאה. תודה מראש על התשובה. ענת.

19/05/2014 | 09:07 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לייצר חומצה היאלורונית עולה מעט כסף. לייצר חומצה היאלורונית ולהוכיח את היעילות והבטיחות שלה במחקרים קליניים, מעלה באופן משמעותי את מחיר החומר. מכאן עיקר ההבדלים במחיר ולרוב גם ביעילות. ולעתים קרובות גם בשכיחות תופעות לוואי.

מנהל פורום מילוי קמטים