גושים/וריד בולט לרוחב איבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/10/2014 | 22:54 | מאת: דני

היי ד"ר, אני צעיר בן 26, מודאג מאוד. לפני כמס' ימים בעת שהות בחו"ל גיליתי לאורך איבר המין מעין וריד בולט לרוחבו, ממש מתחת לכיפה. בלי כאבים, או הפרעה לשאר תפקודים, אך מורגשת אי נעימות מסוימת בעת מגע. בעת זקפה, זה נראה כמו וריד, אך אינני בטוח בכך. לא עברתי פגיעה או מכה באיבר המין. כמו כן, בעת מגע, הוריד מרגיש כמו מעין גוש רצוף, מימין לשמאל, ממש מתחת לכיפה כאמור. אני מאוד מודאג, מה פשר העניין לדעתך?

28/10/2014 | 16:24 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, יתכן שמדובר בפקקת של הוריד הזה. אתה יכול לקרוא על התופעה Mondor's of penis בלינק הבא http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2978449/

מנהלי פורום אורולוגיה