דרוש לי מידע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/09/2014 | 18:55 | מאת: sb

אני יודע שיש קטטר שתן שיוצא מצונורית בגופו הישר לשקית אני יודע שיש אותו דבר לצואה בל שאני מקיש בגוגל קטטר צואה או צינתור קטטר צואה לא נותן לי שום מידע כאילו איו דבר כזה בעולם 1. אני שואל אם יש או אין דבר כזה בעולם ואנע יודע שעשו כל לקרובי משפתחה שאושפזו 2 א בהנחה שיש דבא כזה שמכניסים צינורית לגוף ויוצאת צואה לשקית כמו בשתן איך קוראים למונח הזזה?

28/09/2014 | 03:43 | מאת: של

יציאת צואה לתוך שקית שמחוברת לגוף החולה נקראת = ס ט ו מ ה יש גם פורום סטומה.

מנהלי פורום אורולוגיה