פוליפ?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/09/2014 | 15:17 | מאת: יעל

שלום רב, בת 60 לפני 8 שנים נמצא גידול פפילארי (שפיר) בשלפוחית בגודל 0.4 מ"מ. בבדיקת מעקב לפני כשנה נמצא שטח אדום בגודל 0.4 מ"מ בערך ובבדיקה שבוצעה היום נמצא לדברי הרופא באותו שטח אדום שוב גידול פפילארי בגודל 0.4 מ"מ . (בדיקת שתן היתה תקינה) שאלתי האם מצריך ניתוח דחוף, האם כל פוליפ שנמצא עשוי להתפתח לסרטן (כמו במעי הגס),או שיכול פשוט לא להתפתח? מה הגורם לחזרה ...אני מאד מודאגת. בתודה מראש על תשובת

16/09/2014 | 17:00 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום לא ראיתי את הממצא לכן לא אוכל להגיד בוודאות במה מדובר . מובל להוציא פוליפ משלפוחית השתן ולא להשאירה מהחשש דמבור בממצא גידולי

מנהלי פורום אורולוגיה