כמות זרע בשפיכה בניסיונות להרות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/09/2014 | 07:46 | מאת: רונה

שלום לך אני ובעלי רוצים לנסות להכנס להריון, ניסינו חודש אחד בלבד בינתיים והאמת שלא ניסינו מספיק.. אבל קיימות שתי בעיות, האחת היא שלי יש שחלות פוליציסטיות (אבל מחזור קיים ואולי בכלל לא תהיה לי בעיה להרות), ואני שמה לב שיש לו כמות מאוד קטנה של זרע שיוצאת בפליטה... לא מדדתי את הכמות אבל היא ממש ממש קטנה לדעתי. הוא לובש תחתונים צמודים לאחרונה, יכול להיות קשר? לא שיתפתי אותו בזה כי אני לא רוצה לפגוע בו ואולי בכלל אין לו בעיה (אני לא רופאה לקבוע). האם כדאי לנסות כמה חודשים להרות ואז לברר את המצב או כבר מעכשיו לבדוק? אני במעקב של רופא הנשים שלי אבל השאלה אם כדאי לבדוק גם את מצבו ולעורר את החשש גם אצלו בהסתמך על ההתרשמות שלי בלבד או לחכות...

16/09/2014 | 14:59 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רונה , את לא שואלת אותי שאלה רפואית , את שואלת בעצם איך להתנהל מול בעלך. כדאי שתדברי איתו.

מנהלי פורום אורולוגיה