מצב תגובתי בגוף בעקבות היצרות שופכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/09/2014 | 14:51 | מאת: בן 28

אני סובל יותר מחצי שנה מהפרעות השתנה בעקבות היצרות שופכה שהתגלתה אצלי ומחכה לניתוח(עדיין לא הוחלט איזה ניתוח)... רציתי לדעת בקשר לבעיות גופניות אחרות שלא מצאתי להן הסבר ושאני סובל מהן מאז שהחלו הפרעות השתנה, אני סובל מכאבים בגוף בכל מיני מקומות( צלעות, גב, אגן, צוואר, ראש), בנוסף מה שהכי מפריע זה תחושות מוזרות ובלתי נסבלות בגוף שקשה לי למצוא מילים להסביר אותן, מרגיש כאילו זעזוע בגוף, תחושת בעירה ושריפה בעיקר בכף היד ובעין, כמו כן גם מן חולשה כואבת בגוף, מרגיש שהגוף לא רגוע ועוד תחושות עצביות מעיקות נורא... המצב הגופני הזה הוא בלתי נסבל ומשבית אותי טוטאלית כבר חצי שנה, אני חייב להיות במנוחה ובשכיבה כדי שהתופעות לא יתגברו, עשיתי בדיקות דם, emg, והכל יצא תקין... רציתי לדעת האם יתכן שבעקבות המצב והתפקוד הלא תקין בשופכה נוצר מצב תגובתי בגוף שיוצר תופעות ותחושות כלליות בלתי נסבלות?

16/09/2014 | 15:03 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום היצרות בשופכה אינה גורמת לתופעות שאתה מתאר. אולי צריך לחשוב על מחלות שגורמות לתופעות שאתה מתאר ולהיצרות בשופכה , מחלות מין כמו סיפיליס , reiter synd ועוד תפנה לרופא שלך לבירור בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה