לקיחת היפרקס+ויטמין C דלקת חוזרת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/08/2014 | 14:04 | מאת: לבנה

שלום, אני חולת טרשת נפוצה ויש לי דלקת בשתן למרות שלוקחת באופן קבוע היפרקס וויטמין C. רציתי לדעת למה זה קורה ? עוד אציין שיושבת על כ"ג אני עם מכנסונים ויש לי דליפות . תודה לך ד"ר עמוס נאמן

21/08/2014 | 16:54 | מאת: לבנה

אצייין שאני בת 44 חולה כבר 24 שנים -לא יודעת אם זה חשוב אבל ציינתי. לוקחת היפרקס כבר 4 שנים ולא היתה אף דלקת בחודש יוני לא היה היפרקס בארץ והתחלתי לקבל דלקות. תודה ומחכה לתשובה מהירה

22/01/2015 | 00:22 | מאת: ישראל זך

יש להרתיח חבילת פטרוזיליה שלימה,בליטר מים,כמובן לאחר השרייה בת כמה דקות בנוזל כלים מדולל,ושטיפה יסודית לאחר מיכן.לחלק למיספר מנות כמיספר הטלות השתןולשתות כל היום. ב ה צ ל ח ה !

מנהלי פורום אורולוגיה