כאב בפין אצל בן שנתיים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

31/07/2014 | 08:33 | מאת: קרין

שלום, יש לי בן שנתיים שמתלונן על כאבים ומראה את החור של הפין. עשינו בדיקות דם ושתן-הכל תקין. היינו אצל רופא משפחה,ששלחה אותנו לאורולוג. אבל עקב מצב בטחוני לא ניתן לקבוע תור לעכשיו. (אנחנו גרים בב"ש ) אנחנו גם מחכים לניתוח הידרוצלה,אבל לא יודעת אם זה קשור. מה עוד אפשר לבדוק/לעשות ? אולי ללכת למיון? הוא מתלונן כל יום. תודה

06/08/2014 | 11:52 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום קרין, אני מקווה שהמצב הביטחוני השתפר ואתם יכולים כבר לפנות לרופא. כאב בפין בילד יכול להעיד על פתח שופכה מוצר . צריך להבדק ע"H אורולוג אפשר לשלב ניתוח הידרוצל עם הרחבת פתח השופכה במידה שיש אינדיקציה אשמח לבדוק אותו בברכה

06/08/2014 | 12:11 | מאת: קרין

תודה על התשובה. היינו אצל אורולוג,הוא כתב : "יש היצרות ללא ספק של ה MEATUS ללא MEATITITS . מבחינה זאת רק מעקב." יש אינדיקציה מלאה ניתוח HYDROCELE. שלח אותנו לכירורג ילדים כדי לעשות ניתוח הידרוצלה. ככל הנראה את הניתוח נעשה בערך עוד חודש. הילד עדיין מתלונן על כאבים.

מנהלי פורום אורולוגיה