שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

31/07/2014 | 01:32 | מאת: עקיבא

ד''ר שלום, אני בן 24 לפני חצי שנהנדבקתי בזיבה וכלמדיה וטופלתי ע'' זריקה וכדורים שסיעו לי ופתרו את הבעיה בדיקת שתן הראתה שהכל תקין, אך פתאום צצה בבדיקה השניה (לאחר הטיפול האנטיביוטי) m.hominis - חיובי גם בזה טופלתי בעוד אנטיביוטיקה ובדיקת cpr הראתה שהכל תקין. (איך יכול להיות שבבדיקה השניה לאחר הטיפול זה יצא חיובי בעוד זיבה וכלמדיה עברו? ) לאחרונה נהיה לי שורף בקצה הפין ובימים האחרונים מתגבר הכאב בעיקר לאחר שפיכה ובזמן אוננות שורף בקצה הפין לאחר השפיכהגם לאחר שעתיים עדין נשאר שורף. שבאתי לאורולוג הוא לא ממש התייחס אליי ואמר שהבדיקות למחלות מין תקינות ולכן כנראה יש לי דלקת בערמונית ונתן לי אנטיביוטיקה פעמיים ביום למשך 30 יום האם זה אפשרי לקבועשיש לי דלקת ערמונית מבלי לאששש את זה ע'' בדיקה? יש לך המלצה מה אני יכול לעשות? כואב לי ואני כבר מיואש מהמהצב הזה.......

07/08/2014 | 15:56 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום תבדק ע"H אורולוג יש לבצע שתן לכללית ותרבית ולפי הממצאים לטפל

מנהלי פורום אורולוגיה