בדיקה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/07/2014 | 22:59 | מאת: נטלי

שלום, בת 25, בבדיקת ציטולוגיה של השתן בדגימה ראשונה ושניה התאור המיקרוסקופי הוא Benign-appearing urothelial cells present.class 1 והאבחנה היא NORMAL CELLULAR MORPHOLOGY אך בדגימה השלישית התאור המיקרוסקופי הוא Benign-appearing urothelial cells and leukocytes present.Class 2 והאבחנה היא ALTERATION OF CELLULAR MATERIAL ,INFLAMMATORY ברצוני לדעת מה זה אומר והאם זה יכול להסביר את התסמינים של תכיפות ודחיפות לשתן וכאבים ורגישות בבטן תחתונה ומטה?בדיקות שתן ותרבית תקינות.

22/07/2014 | 14:24 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום נטלי בדיקות אלו נועדו לשלול סרטן שלפוחית השתן שיכול לדרום לסתמינים של דחיפות ותכיפות במתן שתן בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה