כאב באשך ימין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/07/2014 | 09:25 | מאת: יצחק

שלום רב, לפני קצת פחות מיומיים האשך הימני החל לכאוב לי. מדובר רק ברגישות למגע (כלומר אם אני לא נוגע בו אין כאבים) באופן כללי נראה לי שהוא לא נפוח או נראה שונה מהשני, למרות שמעולם לא בחנתי אותם בצורה עמוקה. אתמול אוננתי ועד כמה שאני יכול לראות זה היה תקין ולא היו לי כאבים (גם לא במתן שתן) נדמה לי שהכאב יורד עם הזמן, אבל רציתי לשאול את דעתכם. ממה זה יכול להיגרם? האם עלי לפנות לרופא גם אם המצב משתפר?

20/07/2014 | 16:20 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום השיקול לפנות לרופא תלוי בך. בד"כ אם יש שיפור בתסמינים אכנראה אין בעיה רפואית אך מקרים מסוימים יכולים להיות גם ללא תסמינים

מנהלי פורום אורולוגיה