בדיקת פפילומה אצל גבר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/04/2014 | 11:06 | מאת: אסף

לאחר בדיקה התברר שלאשתי יש וירוס פפילומה 16 (פסיבי) הרופאת נשים שלה נתנה לה להבין שיש אפשרות שהיא נדבקה ממני וזה כביכול אחרי קיום יחסי מין שלי מחוץ לנשואין. איך אני יכול לבדוק את הדבר הזה ואיפה? האם יש בדיקת דם? מחיפוש ברשת מצאתי שמדובר בכל מיני יבלות ופצעים באזור איבר המין, דבר שלא קיים אצלי כלל. תודה

01/05/2014 | 16:28 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לא הבנתי מה אתה רוצה לברר. בכל מקרה תפנה למרפאה המתמחה במחלות מין

01/05/2014 | 18:29 | מאת: אסף

מה שאני רוצה לברר זה איך גבר יכול לבדוק אם יש לא וירוס פפילומה מסוג 16

מנהלי פורום אורולוגיה