תוצאות בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/04/2014 | 11:37 | מאת: תמר

שתן- מיקרוסקופיה Erythrocytes (U)/Field 8 רבים cytes (U)/Field +++ Mucous (U) ++ Squamous Epithelial Cell שתן-כללי Bilirubin (U)NEGATIVE cell/µl יחידות:25 Erythrocytes (U) Glucose (U)NORMAL Ketone (U)NEGATIVE cell/µl יחידות: Leucocytes (U) 500 Nitrit (U)POSITIVE יחידות:6 PH (U) mg/dL יחידות: 20 Protein (U) Urobilinogen (U) NORMAL שלום, יש לי כמה חריגים בבדיקה: Nirit,Leucocute, Erythrocytes מה זה אומר? יש לציין כי אין כי כאבים או צריבה כאשר אני בשירותים. לפעמים יש ריח קצת מוזר. אילו בדיקות אתה ממליץ שאעשה? אני בת 28 גובה 173 משקל קבוע למשך שנים 49 ק"ג. אני לא מעשנת ולא בהריון. איני לוקחת תרופות קבועות.

03/05/2014 | 22:06 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

יש בדיקה אחת שאת חייבת לעשות. תפנה לאורולוג , הוא יבדוק אותך וימליץ מה לעשות ,

מנהלי פורום אורולוגיה