שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/04/2014 | 19:03 | מאת: נעמה

שלום ד"ר הילד שלי בן שש וחצי ועדיין מרטיב כל לילה בבדיקת שתן שעשו לו יצא לו Protein (U = 20 PH = 6 Urine Culture (Diaslide שלילית האם זה מסוכן? האם זו הבעיה שהוא מרטיב? למה יש לו חלבון בשתן? האם עליי לפנות לרופא? שאלה נוספת: האם העובדה שיש לו פוליפ באף יכולה לגרום לכך שמרטיב כל לילה.

03/05/2014 | 22:07 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום בד"F אני ממליץ על התחלת טיפול בילדים מעל גיל 5 שמרטיבים יש שקושרים בין פוליפים באף להרטבת לילה אך יש כאלו שחושבים שאין קשר. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה