כיב קטן צהוב

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/04/2014 | 17:50 | מאת: רוני

שלום לפני כשבוע הבחנתי בגוש מאוד קטן בעור שבצידו של איבר המין. לאחר כמה ימין גוש זה נעלם ובמקומו הופיע כיב קטן וצהוב (לעומת צבע לבן כמו בפה). בנסוף אני מרגיש טיפה שונה בזמן מתן שתן, אולי זאת צריבה מאוד מאוד חלשה. אני מקיים יחסי מין סדירים עם פרטנרית יחידה מזה כשנה. יחסי המין כוללים מין וגינלי ואורלי. אני חושב (אך איני רופא) שהמצב נוצר כתוצאה מגירוי. אמשח לדעת איך לטפל במצב, איזו משחה מומלצת, כדאי לשים יוד? מה עם שימוש במשכה בנגד כיב בפה? חשבתי גם לפנות לרופא מומחה איך איני מאמין שמדובר במחלת מין. תודה רוני

23/04/2014 | 08:41 | מאת: רוני

הצריבה הקלה בשטן הפסיקה, הכיב עדיין באותו מצב ואין גירוי מיוחד בעור שמסביבו

מנהלי פורום אורולוגיה