הפרעות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/04/2014 | 16:44 | מאת: דן

שלום אני בן 23,לאורך שנים יש לי הפרעות של כאבים,קשיי התרוקנות,לפעמים דכיפות ולחץ בשלפוחית.ובעת פעילות מינית.הבדיקות והצילומים שעשיתי יצאו תקינים,אני שולל מידי פעם דלקת ע"י בדיקת מעבדה.רוב האורולוגים שהלכתי אומרים שמדובר בגירוי בערמונית ואין יותר מידי מה לעשות,וכל פעם מביאים לי איזה סוג אחר של חוסם אלפא שלא באמת עוזר.בתקופה האחרונה הלחצים התפשטו לבטן התחתונה לפעמים בצורה קיצונית,וגם יש הפרעות ביציאות הכבדות שלי.האם הבעיה התפשטה לכיוונים אחרים?מה אני יכול לעשות?תודה רבה.

22/04/2014 | 16:50 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום נראה שיש לך דלקת כרונית של הערמונית הטיפול בד"כ מכוון כנגד התסמינים תפנה לאורולוג

מנהלי פורום אורולוגיה