עלות מוערכת של ניתוח לעיקור הגבר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/04/2014 | 23:39 | מאת: אורן

שלום רב ותודה מראש על העזרה. אני בחור בן 32, בטוח לא ב 100% אלא ב 200% שלא מעוניין להביא ילדים לעולם,אני בטראומה מתמדת שיום אחד תקרה לי איזו "תקלה" ואכניס מישהי להריון, למרות שאני מאוד נזהר,אני מעדיף שיהיה לי יותר שקט נפשי. אני מעוניין לקחת את הנושא צעד אחד קדימה ולעקור את עצמי ע"י ניתוח vasectomy. אני יודע שבארץ זה יותר יקר מאשר בחו"ל אבל לפני שאתחיל לקבוע פגישה עם אורולוג שעושה את הניתוח, אשמח לדעת פחות או יותר מה העלות של ניתוח כזה, כדי לדעת האם זה בתקציב שלי. תודה שוב על העזרה!

22/04/2014 | 17:16 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אורן, אני מאוד לא אוהב שאלות כאלו. מדובר בפורום מקצועי שאמור לתת לאנשים תשובות בענינים רפואיים , אני מקווה שאתה מבין זאת. תסלח לי אם לא אענה לך

מנהלי פורום אורולוגיה