דם בשטן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/04/2014 | 20:35 | מאת: אירנה

לפני כ-6 שבועות לבעלי הופיע דם בשטן כמו כריש ולאחר מכן הומלץ לו לעשות בדיקת שטן ו US בכליות אשר הכל יצא תקין. לא היה כאב בהטלת השטן רק צריבה קלה שגם היא נעלמה אחרי ים-יומיים. עברו שישה שבועות הופיע שוב דם בזרם השטן הפעם יותר, בתור נוזל, גם עם צריבה ולאחר מכן המשיכה הצריבה מעט רבל הדם פסק רק היו מאט טיפות על התחתונים. הרופא שלח אותו שוב רק לבדיקת תרבית שטן ששוב יצאה תקינה. הרופא לא שלח אותו לאף בדיקה אחרת למעשה ציסטוסקופיה שלעניות דעתי היה צריך להיעשות לאורך הנסיבות. מה דעתך ואלו בדיקות לדעתך צריך לעשות כדי לוודא שאין זה ביטוי לדבר חמור. תודה, ו

09/04/2014 | 08:01 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום צריך לפנות לאורולוג הבדיקות המקובלות המבוצעות בד"כ: שתן לציטולוגיה ציסטוסקופיה CT בברכה

09/04/2014 | 11:14 | מאת: אירנה

תודה רבה, לצערי הרופא האורולוג לא שלח אותו אלארק ל-CT. נראה לי שחסכון לקופות החולים הוא דבר שנחשב גם כהישג רפואי היום. חג שמח, א.

מנהלי פורום אורולוגיה