דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/08/2013 | 13:26 | מאת: זהבית

שלום, לצערי כשאני מתאשפזת בבי"ח אני לוקה בדלקת בשתן. ( אני בת 64 ) הפעם זה לא כ"כ בטוח, אבל ב-2 בדיקות השתן לכללית תקין אין לוייקוציטים ואילו בבדיקת תרבית השתן יש 100,000 איקולי. האם להתחיל באנטיביוטיקה זינאט פעמיים ביום ולכמה זמן? יש לי חולשה ועייפות כללית והרגשה נוראה לא טובה בבטן. פרט לזה אין צריבות או כאבים. האם זה קשור לדלקת בשתן? אודה להתייחסותך.

13/08/2013 | 17:34 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום זהבית, כדי להמליץ על טיפול אנטיביוטי ולהחליט אם הכאבים מקורם מבהטן צריך לפנות לרופא לבדיקה. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה