PET CT מראה שאין ממאירות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/12/2016 | 16:42 | מאת: אורי אפרסמון

שלום, שמי אורי מ.ז. 00837881-2. ביולי נמצאו אצלי גידולים בכיס השתן ובאורטר השמאלי ברמה של סטג 2.הומלץ לי ניתוח להסרת הכליה, השופכן, כיס השתן והשופכה ןכן טיפול ניאואדג'בנט מקדים. עברתי 4 סבבים של כימו ציס גמזר. לא הסכמתי לנתוח הרדיקאלי ונבדקה אפשרות של הקרנות. בבירור לקראת ההקרנות עלה חשד לסרטן גרורתי בטחול ולכן נמנעו מהקרנות. ביוזמתי עשיתי בדיקת PET CT ונמצא שהכל תקין ואין חשש לגרורות. גם המוקדים שהיו בעבר נמצאו תקינים. מה האפשרויות לאור המצב הזה. אשמח להעביר את 3 פענוחי ה-CT וזה של הפט סיטי. תודה על התיחסותך.

מדובר בסוגיה מורכבת, רצוי יעוץ מסודר עם אורולוג המתמחה באונקולוגיה

מנהלי פורום אורולוגיה