עזרה דחוף פליז קשור לאנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/12/2016 | 03:07 | מאת: Aviv

אני ממש חייב עזרה התחילה לי כנראה דלקת בשתן... דקירות באשכים דקיקות בפין תחושה לא נעימה בגוף ודקירות בחלקי הגוף אני לא יודע מה גורם לדלקת הזאת כי נשלל מחלות מין... אני טופלתי על ידי דוקסילין שהקל קצת אבל לא עשה את העבודה שלו.. אני נמצא בחול לתקופה ארוכה ואין לי איך להיפגש עם רופא.. אני חייב לדעת עוד סוגים של אנטיביוטיקה.. אולי אוגמנטין או זינט להקל על התסימינים שמאוד מפריעים לי.. עזרה מישהו

מסוכן לטפל בבעיה ללא ידיעה של אבחנה אנטיביוטיקות המשפיעות בדכ על מערכת השתן אופלוקסצין וזינאט

מנהלי פורום אורולוגיה