תחליף לדוקסילין והתייעצות..

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/11/2016 | 20:15 | מאת: אביב

טוב אז לפני כחודש קיימתי יחסי מין עם זונה בחול חשוב לציין שהייתי שתויי.. שכבנו עם קונדום למעט מין אוראלי ונגיעה קלה באיבר המין.. לאחר שבועיים מהמגע התחלתי להרגיש שהשתן לא רציף וישנם הפרשות שקופות בגוון של השתן.. ותחושת שתן בתוך הפין ובנוסף עקצוץ בפין (סימן לדלקת) ביצעתי בדיקות למחלות מין וכולם יצאו שליליות.. עכשיו חשוב לי לדעת אם הבדיקות במרפאת כללית מכסות את כל הבדיקות למחלות מין? לאחר התייעצות עם רופא משפחה הוא נתן לי דוקסילין שהקל מעט על התופעה אך אני עדיין מרגיש דקירות באשכים ובחלקים בגוף (הרגשה שעדיין הדלקת קיימת) לדוקסילין נשאר כמה ימים בודדים עד שנגמר.. חשוב לציין שאני נמצא כרגע בטיול בחול להרבה מאוד זמן ואין לי דרך ללכת לרופא פה בארץ... יש אפשרות עם סיום הטיפול בדוקסילין ללא עזרה ללכת לרופא באזור שאני נמצא בו שייתן לי מרשם לאנטיביוטיקה אחרת?? חייב עזרה עם זה כמה שיותר מהר.. תודה

קשה לזהות וירוסים דוגמת הרפס עם זאת וירוסים אינם מושפעים מאנטיביוטיקה

27/03/2018 | 08:04 | מאת: רון

יש לי בעיה דומה לשלך אתה יכול לספר לי עם עבר ואם כן איך טיפלת

מנהלי פורום אורולוגיה