בעיות במתן שתן כבר קרוב לשנה !!

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/11/2016 | 22:44 | מאת: דניאל

אני בן 22 , כבר בגיל 21 התחיל לי קושי במתן שתן , גם לאחר התרוקנות נותן לי תחושה שיש לי עוד שתן בשלפוחית. תחושת אי נוחות כללי ולעיתים רחוקות זרם חלש שנובע מאי יכול להוציא פיפי, נשלל לי מחלות מין מספר פעמים. עשיתי אוטרסונד כולל - שלא הציג תוצאות חריגות לפני וגם אחרי התרוקנות. אורולוג שאני ההולך עליו הביא לי מלא כדורים שלא עזרו בכלום לפי דעתי זה שלפוחית רגיזה אך אינני נוטע להתפנות לעיתים קרובות , לאחרונה שמתי לב שאחרי קיום יחסי מין ! יש לי קושי באותו יום וגם יום אחרי ואז בהדרגה הבעיה יורדת ויורדת. האורולוג הראשון נתן לי טמוקסיפן ואחרי זה אורולוג אמר שזה לא מתאים בכלל לי אחרי חודשים של נטילה ונתן לי זאנקס, שאותו לא נתלתי בכלל,ועכשיו רשם לי עוד מרשם שנראה לי אני לא ישקול להוציא , בגלל שהוא נראה לי מנחש ולא עובד לפי עובדות בשטח . יש הסבר לבעיה שלי ?

יש להשלים בירור מקיף כולל אורודינמיקה, אורטרוגרפיה/ציסטוסקופיה ולאחר הבנת סיבת הבעיה לשקול טיפול בהתאם

מנהלי פורום אורולוגיה