עקצוץ שלא נפסק

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/10/2016 | 02:01 | מאת: טל

שלום דוקטור קבעתי תור לאורולוג וההמתנה היא כחודש אני מאוד צריך להתייעץ לפני. ישלי בעיה של עקצוצים לאחר שתן, אחרי הפיפי כמה שניות אחרי זה אני מרגיש עקצוצים בפין. במידה ואני שותף את איבר המין זה נרגע קצת ואף עובר אחרי כמה דקות. אין לי ברית מילה אם זה קשור. פניתי לרופא מין אשר שלח אותי לבדיקות מין וכל הבדיקות היו תקינות. הוא לא הסתכל על האיבר עצמו. רופאת המשפחה שלחה אותי לבדיקות שתן וכת גם שם הכל יצא תקין (דלקת), שמתי לב שמסביב לחור של הפין טיפטיפה יתנפח ולפעמים טיפה אדום (ממש טיפה) אני מאוד דואג דוקטור וזה עקצוצים שמפריעים לי למצב של חוסר נעימות שלפעמים אני פשוט מוותר על לעשות פיפי (מתאפק יותר זמן) העקצוץ מרגיש בסיבת החור של הפין מאוד קשה להסביר אני מניח שזה טיפה פנימי. אני מאוד אשמח ליעוץ דוקטור לגבי הבדיקות מין, אין לי מחלות מין כמו זיבה ודברים כאלו קראתי הרבה על הסימפטומים והרופא מין אמר שבבדיקות הכל מצויין אצלי ואמר לי לפנות לאורולוג במידה והבעיה באמת מציקה לי. תודה רבה רבה מעריך את העזרה שלך מאוד!

אין מה להילחץ, ע"פ תוצאות הבדיקות שמסרת אין בעיה חריפה שמחייבת אבחון וטיפול מהיר. ניתן לבקש בדיקת PCR ל- HPV אני סבור שניתן לחכות בסבלנות עד בדיקת אורולוג וספק אם יש משהו שיוכל להוסיף

מנהלי פורום אורולוגיה